Subscribe to Newsletter

Marketing & communicatie

HomeMarketing & communicatie

Wilt u alle vruchten plukken van uw MVO-inspanningen? Benader dan uw stakeholders met gerichte en overtuigende MVO- communicatie en marketing.

Uw bedrijf doet van alles op het gebied van duurzaamheid, maar uw medewerkers weten dit niet. Het met zorg geschreven jaarverslag wordt niet gelezen en ook externe belanghebbenden zijn zich weinig bewust van de MVO-prestaties. Misschien heeft u een specifieke productlijn of bijzonder business model dat zich onderscheidt van de concurrent.
Hoe vertelt u dit alles aan de buitenwereld? Op welke manier verandert uw merk in een duurzaam merk? Met targeted stakeholdercommunicatie zet u de juiste, authentieke boodschap in voor verschillende doelgroepen.
Hoe kan Sustainalize u helpen bij uw MVO-communicatie en MVO-marketing?

MVO-communicatie

Sustainalize denkt mee bij het opstellen van uw MVO-communicatiestrategie en conceptontwikkeling, passend bij uw jaarverslag. Wij gaan op zoek naar authentieke, aansprekende verhalen en het juiste kanaal. Schakel ons bijvoorbeeld in om u te ondersteunen bij het opzetten van online en offline campagnes, communicatie via productverpakkingen en klantpresentaties. Daarin werken we samen met partners die zijn gespecialiseerd in vormgeving of tekstcreatie.