slider11

Analyse en advies in duurzaam ondernemen

slider13

Analyse en advies in duurzaam ondernemen

slider14

Analyse en advies in duurzaam ondernemen

slider12

Analyse en advies in duurzaam ondernemen

Wie is Sustainalize?

In a nutshell

Specialisme: duurzaam ondernemen

Sustainalize is uw advies- en interim-managementbureau, gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.

Voor nu en straks

Wij vinden het net zo leuk om mee te denken over die ene belangrijke zin in uw jaarverslag als over het perspectief voor uw organisatie in het jaar 2030.

Pragmatisch en flexibel

Wij richten ons op concreet en tastbaar resultaat en denken graag met u mee.

MVO-strategie

Een onderscheidende MVO-strategie geeft focus. Zo vergroot u de effectiviteit van uw inspanningen. Sustainalize helpt u bij het opstellen van uw MVO-strategie.

Meer weten?

Meten & sturen

We bouwen de data infrastructuur waarmee u uw MVO-prestaties kunt monitoren. Verder ondersteunen we bij de implementatie van rapportagesoftware.

Meer weten?

Verslaggeving

Sustainalize ondersteunt u bij de productie van uw jaarverslag. Desgewenst sluiten we aan bij richtlijnen zoals GRI G4 en Integrated Reporting.

meer weten?

Communicatie & Marketing

Zijn uw stakeholders al op de hoogte van uw inspanningen? Gerichte, overtuigende communicatie is key. Wij gaan op zoek naar uw authentieke MVO-verhaal.

Meer weten?

Benchmarks & ratings

Heeft uw bedrijf al een hoge notering? Met onze begeleiding maximaliseert u uw score op belangrijke benchmarks en ratings in MVO.

Meer weten?

Impactmeting & waardecreatie

Hoe creëert uw bedrijf waarde? Sustainalize berekent en monetariseert de impact van uw product.

Meer weten?

Verificatie

Verminder kosten en tijd van een externe audit door met Sustainalize de verificatie voor te bereiden. We doen vooronderzoek en bieden ondersteuning tijdens de audit.

Meer weten?

Duurzaam inkopen

Van tender tot het sluiten van het contract en het onderhouden van de relatie met uw leverancier: Sustainalize helpt u met duurzaam inkopen.

meer weten?

Training & opleiding

Wij verzorgen inhouse trainingen en samen met onze partners organiseren wij de CR2Academy.

meer weten?

Dit zeggen onze klanten over Sustainalize

 • umcg-logo
  Sustainalize heeft ons met hun gedegen kennis van zaken weten mee te nemen in de complexe materie van geïntegreerde verslaglegging en transparantiebenchmark.

  Floor Vinckers, Coördinator MVO & stafadviseur / UCMG /

 • forbo-logo
  Wij hebben in Sustainalize een betrouwbare en kundige partner gevonden in het opstellen van onze transparantie benchmark en hebben de samen werking zeer op prijs gesteld.

  Directeur marketing / Forbo Flooring B.V. /

 • randstad-logo
  With the help of Sustainalize you can improve almost anything. Whether it's filling out CDP, checking non-financial reporting or updating a global strategy. Thanks to the professional and enthusiastic team, it's a smooth and sustainable ride.

  Marlou Leenders, Group Sustainability Manager / Randstad Holding N.V. /

 • van-lanschot-logo
  Sustainalize is a valuable partner on sustainability; with their knowledge, experience and skills they partner with us along the sustainability road.

  Danny Dekker, Adviseur Verantwoord ondernemen / Van Lanschot N.V. /

 • rockwool-logo70x70
  Samen met het Sustainalize team zijn we gegroeid van een leverancier van duurzame materialen en oplossingen naar een duurzame partner in (gebouw-)oplossingen. Simpelweg door het opzetten van een sterke MVO-strategie, gechallenged door een intensieve stakeholder survey en opgevolgd door een assurance traject en een communicatief sterk waardecreatie rapport. What's next?

  Hannie Stappers, Director Public Affairs / ROCKWOOL B.V. /

Schakel ons in voor uw MVO project

 

Neem contact met ons op

Blijf op de hoogte!

 

Inschrijven Nieuwsbrief