Subscribe to Newsletter

Nieuws

News | Food for Thought | Events

HomeEvents15 juni: MVO Prestatieladder event ‘Verbinding’

15 juni: MVO Prestatieladder event ‘Verbinding’

Na het succes van vorig jaar organiseert de Foundation Sustained Responsibility MVO Prestatieladder een tweede MVO Prestatieladder evenement. De dag staat in het teken van ‘Verbinding’ op de unieke locatie van de Verspillingsfabriek te Veghel. Folkert van der Molen, marketingmanager van Sustainalize, is één van de key-note sprekers.

Thema 2017: ‘Verbinding’

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) doe je niet alleen. Samen bereik je het beste resultaat. Je hebt anderen nodig om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Of je nu in de dienstverlenende sector actief bent of juist een afvalproduct maakt. Ben je al jaren bezig met MVO of start je net, deze dag biedt je de kans om een stap verder te komen. Zowel in het plenaire deel als in het workshopprogramma is er voor beide partijen een leuk aanbod. De groene dagvoorzitter Lars Sörensen verbindt sprekers en deelnemers.

Ervaar en deel!

Kom en ontmoet waardevolle (nieuwe) contacten. Laat je inspireren over MVO door Folkert van der Molen (Sustainalize), Niels van den Beucken (Arte), Gé Moonen (Moonen Packaging) en Bob Hutten (Hutten Catering) en schrijf je in voor twee van de 6 praktische workshops.

Dit evenement wordt georganiseerd door de organisatie van de MVO Prestatieladder, de auditoren en met mensen uit de praktijk. Aan deze mensen kun je jouw vragen voorleggen. Vooraf of ter plaatse.

Meer informatie en aanmelden