Subscribe to Newsletter

Nieuws

News | Food for Thought | Events

HomeEvents19 september: start 3de editie Leergang Integrated Thinking & Reporting

19 september: start 3de editie Leergang Integrated Thinking & Reporting

De derde editie van onze leergang Integrated Thinking & Reporting gaat 19 september van start. De enige opleiding in Nederland die echt helpt bij in de invoering van dit gedachtegoed. Eerdere deelnemers zijn enthousiast. Kijk op de website en schrijf in! Www.cr2academy.nl

Met aandacht voor actualiteiten: Waardecreatie, en impact meting en Sustainable Development Goals en aangescherpte rapportage richtlijnen (GRI SRS, EU transparantie richtlijnen, Corporate Governance code)

Leer in een serie van vier praktijkdagen verdeeld over acht weken hoe u het concept integrated thinking en reporting toepast in uw onderneming. Hoe ontwikkelt u een gestructureerd en cyclisch proces voor integrale besturing uitmondend in een geïntegreerd jaarverslag? Met deze vragen gaan we concreet aan de slag. Waardecreatiemodel, materialiteitsanalyse, monitoring en impact meting en reporting vormen de bestanddelen van de leergang. We leggen een heldere koppeling met de GRI-richtlijnen, IIRC. Docenten met rijke ervaring in de praktijk zijn tijdens de leergang uw coach.

Lees meer onder ‘Programma’.