Subscribe to Newsletter

Nieuws

News | Food for Thought | Events

HomeNieuwsSustainalize blijft groeien!

Sustainalize blijft groeien!

Per september start Susan van Kruijsbergen als nieuwste aanwinst van team Sustainalize. Susan studeerde Milieugezondheidskunde en Milieu-Maatschappijwetenschappen en had daarna diverse overheids- en bedrijfsprojecten op het gebied van milieu en duurzaam ondernemen onder haar hoede. Dat dat deed ze eerst bij advies- en ingenieursbureau Royal Haskoning en later bij LievenseCSO.

Susan werkt graag met organisaties aan strategieontwikkeling, implementatie van certificering (zoals de MVO- of CO2 Prestatieladder) en projecten op het gebied van duurzaam inkopen. Haar betrokkenheid als iemand die oprecht overtuigd is van de noodzaak tot verduurzaming wordt door opdrachtgevers erg gewaardeerd.

Intern vervulde Susan bij LievenseCSO de rol van MVO-coördinator. Zo was zij de schakel tussen personeel en directie. Zij kreeg met succes MVO-onderwerpen op de agenda, coördineerde het MVO-verslag, en startte het gebruik van de CO2 – prestatieladder. Ook maakte ze zich hard voor het integreren van duurzaamheidscriteria in tenders. De planstudie voor de Nieuwe Sluis Terneuzen is daar een mooi voorbeeld van. Binnen het ontwerptraject heeft Susan de duurzaamheidskansen uitgewerkt, en wordt de sluis dit jaar energieneutraal ontwikkeld.

Bij Sustainalize zal Susan met name ook de dienstverlening voor de (semi)publieke sector versterken.